The Greatest Guide To petek tamiri

Wiki Article

fifteen yıllık yetkili servis prosedürleri ile çalışmaktayız tv tamir montaj ve yedek parça servisiyiz

Bu örnek ile aynı sebepten yaşam alanınızı ısıtan kombinin hem çevreyi koruması hem de enerji tasarrufu sağlaması gerekmektedir.

Kombide mevcut olan parçalardaki problemi anlayıp gerekli yedek parça ile değişimini sağlayabilir veya mevcut arızalı parçayı onarabilirler.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Kalite tesadüfile değildir hertürlü tesisat arıza onarım işlerinizde sizlere en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyoruz Kaçak tesbiti Petek yıkama Aklınıza gelebilecek tüm arıza işlerinde sizing bir telefon kadar yakınız.

Bu iki seçenek arasından doğru seçimi yaparak hem doğalgaz faturasından kar edip hem de ısınma ve sıcak su kullanım kalitesini artworkırabilirsiniz.

Yeni teknoloji ile birlikte cihazlı su tesisatçılar ortaya çıkmaya başlamıştır. Geçen zamanla doğru orantılı olarak tecrübeye ve yeni cihazlara sahip olan tesisat firmamız kendini geliştirmeyi başarmıştır.

Isıtma Soğutma ve Beyaz eşya sistemlerinde Dünya markaları ve ekipmanları ile hizmetinizdeyiz.

Temiz ve titiz bir işcilik yapıyorum twenty yıllık ustayım işimi hep düzgün ve müşteri memnuniyetini düşünerek yaparım

Bir ingiliz anahtarı alın ve sızıntı yapan petek tamiri borunun bağlantısındaki somunu çıkarın ve boruyu serbest bırakın.

Bütün kombi işlerini yapabilirim.bu işle ilgili sertifikam mevcuttur.evden kombiniz alınıp rezervasyonu yapılıp tekrar monte edilir.Petek temizliği musluk değişimi ve satışı yapılmaktadır.Bilgi üniversitesi teknik servisinden emekliyim

Kalöfer bar göstergesinin tahliye vanasından su kaçırıyor nedeni nedir acaba belirli süre kaçırıyor sonra ekliyor su akıntısı bir bilgi verirseniz sevinirim kolay gelsin

Petek bakımları, genelde periyodik olarak 2 yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Report this wiki page